Boek Toeval

Boekje Toeval

Autobiografie:

Naast mijn verhaal op deze site ( ‘mijn brand ‘ ) wat het verhaal is van wat er feitelijk gebeurde die nacht heb ik ook een boekje geschreven.

Met ‘Toeval’  heb ik geprobeerd om de hele mallemolen van gevoelens te beschrijven bij alles wat er voor, tijdens en vooral na de brand met me gebeurde.     Het is een weergave van alle fases van emoties en beslissingen.  Mensen om je heen zien de dagelijkse beslommering; verzekering, nieuwe plannen, het opnieuw bouwen,

maar ondertussen speelt er zoveel meer wat ook opnieuw een plek moet krijgen, een vaste grond en dat is vooral toch emotioneel.

Mijn verhaal gaat ook over de voorgevoelens en tekenen die aan mijn brand vooraf gingen, een verhaal vanaf de dagen voor de brand tot de terugkeer naar huis.

Een makkelijk leesbaar boekje waarin ik heb geprobeerd luchtig een emotioneel verhaal te vertellen.    Het boekje is voor 12,95 (excl verzendkosten) te bestellen bij   uitgeverij “BoekenBent”

Bestellen
Toeval
2007 / ISBN 978-90-8570-215-3
/ paperback / 72 pagina`s / prijs 12,95 euro,  Recensies   , Uitgeverij Boekenbent

Bestel

 

Recensies op mijn boekje Toeval kunnen geplaatst worden op de site van de uitgeverij (inloggen: recencies@woningbrand.nl/ Wachtwoord: recencie)